Menighedsrådsmøder

Møderne i Flødstrup-Ullerslev menighedsråd er offentlige og finder sted på Dalgaard i Ullerslev.

Fastsatte datoer:
25. april (Bemærk: Mødet er flyttet fra d. 26 april!), 29. maj, 23. august, 19. september.
Alle møder begynder kl. 18,30.

Dagsorden kan rekvireres ved henvendelse til menighedsrådsformanden.

Babysalmesang i Ullerslev kirke

Brug en dejlig formiddagsstund sammen med dit barn og andre småbørnsforældre samt et møde med musikken og kirkerummet. Vi skal synge, lytte, lege og hygge os. Efter musikken drikker vi en kop kaffe sammen.
Det hele ledes af Louise Knudsen, som er vores organistvikar, og som også står for babysalmesangen i Nyborg. Herudover underviser hun til daglig i Nyborg Musikskole.
Vi mødes fredage kl 10-11 (første gang d. 9/2) i Ullerslev kirke.
Kirken er opvarmet så godt som muligt, men klæd gerne børnene lidt godt på og tag en dyne med til de helt små, som supplement til kirkens tæpper). Alder: ca. 0-1 år

Netværksgruppen er et åbent fællesskab, hvor alle er velkomne.
Her bliver der talt om stort og småt, grint og grædt og delt erfaringer om sorg og om liv og glæde der vokser frem. Netværksgruppen er et trygt fællesskab, hvor vi passer på hinanden.
Kontakt: Sognepræst Karin Nebel
Tid og sted: 2. marts, 6. april, 4. maj, 1. juni. Kl. 12 – 14 på Dalgaard.
Frokost og kaffe/te. Pris: 30 kr.

Læsekreds

LæsekredsLæsekredsen er et nyt tiltag – så nyt, at der ikke er et fast program endnu.
Har du lyst til at sætte dit præg på, hvad læsekredsen skal læse eller eventuelt se af film, så mød endelig op.
Vi mødes over lidt ost og kiks. Pris: 20 kr.
Kontakt: Sognepræst Karin Nebel.
Tid og sted: Torsdage kl. 19 – 21 på Dalgaard
Torsdag d. 15. februar – torsdag d. 15. marts – torsdag d. 19. april – torsdag d. 17. maj – torsdag d. 21. juni

Ældreudflugt 2018

Den traditionelle udflugt for sognenes ældre finder i år sted den 16. august.
Nærmere oplysninger om turen bringes i Kirkebladets juni-nummer.

Hjemmeside for Flødstrup og Ullerslev kirkesogne. © Sylvia Nilsson 2017