Julekoncert med Ullerslevkoret

Ullerslev Kirke, tirsdag den 11. december kl. 19,30.

Velkommen til en klassisk julekoncert med alt det vi kender og lidt nyt.

Der er fri adgang.

Babysalmesang i Ullerslev kirke

Brug en dejlig formiddagsstund sammen med dit barn og andre småbørnsforældre samt et møde med musikken og kirkerummet. Vi skal synge, lytte, lege og hygge os. Efter musikken drikker vi en kop kaffe sammen.
Det hele ledes af Louise Knudsen, som er vores organistvikar, og som også står for babysalmesangen i Nyborg. Herudover underviser hun til daglig i Nyborg Musikskole.
Vi mødes fredage kl 10-11 (første gang d. 9/2) i Ullerslev kirke.
Kirken er opvarmet så godt som muligt, men klæd gerne børnene lidt godt på og tag en dyne med til de helt små, som supplement til kirkens tæpper). Alder: ca. 0-1 år.
Fredage kl 10-11 sidste gang 23. november.
Sted: Ullerslev Kirke eller Dalgaard.

Kontakt: organist Louise Knudsen, tlf. 51 23 38 15.

Netværksgruppen

Netværksgruppen er et åbent fællesskab, hvor alle er velkomne.
Her bliver der talt om stort og småt, grint og grædt og delt erfaringer om sorg og om liv og glæde der vokser frem. Netværksgruppen er et trygt fællesskab, hvor vi passer på hinanden.
Kontakt: sognepræst Karin Nebel.
Tid og sted: fredage kl. 12-14 på Dalgaard, hvor der serveres frokost. Pris 30,-
Fredag den 5. oktober, 2. november, 7. december, 4. januar.

Hjemmeside for Flødstrup og Ullerslev kirkesogne. © Sylvia Nilsson 2017